Ennakkohehkutus: Pienpaahtimomessut, Tampere 17.-18.9.2018

Keväisin Helsingissä järjestettävä kahvialan tapahtuma alkaa olemaan varmasti teille lukijoillekin aika tuttu tapahtuma. Sen, kuten monessa muussakin yhteydessä olen harmitellut sitä, että Suomen erikoiskahviskene on erittäin vahvasti pääkaupunkiseudulle painottunut. Mutta nyt….

Vihdoin on tulossa kahvitapahtuma Kehä 3:n ulkopuolelle. Ensimmäistä kertaa järjestettävä Pienpaahtimomessut – Micro roastery fair -tapahtuma Tampereen Pakkahuoneella ottaa roolin tienraivaajana kahvialan tapahtumille muualla kuin pääkaupunkiseudulla. Pienpaahtimoiden omasta aloitteesta ja halukkuudesta syntynyt tapahtuma on vihdoin rakentunut yhteistyön voimin konkreettiseksi kaksipäiväiseksi tapahtumaksi. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä pienpaahtimot sekä FKS-Tapahtumat Oy.

Näytteilleasettajissa on useita kotimaan kärkipaahtimoita, esimerkkeinä mainittakoon helsinkiläinen Kaffa Roastery sekä kaksi kertaa (vieläpä peräkkäisinä vuosina) Suomen parhaaksi paahtimoksi valittu Lehmus Roastery. Lisäksi paikalta löytyy Coffee Corner, jossa on mahdollisuus päästä maistelemaan paahtimoiden tuotteita oikein ajatuksen kanssa. Paikalla on myös kahvintoimittajia sekä väline-esittelijöitä. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen mahdollisuus!

Pienpaahtimomessut järjestetään Tampereen Pakkahuoneella 17.-18.syyskuuta, eli siis jo tulevana maanantaina. Maanantaina messut ovat avoinna klo 12-18 ja tiistaina klo 10-16. Älä anna töiden olla tälle esteenä, vaan pidät reteesti vaikka parit pekkaset ja otat ilon irti kahvista sekä niiden parissa työskentelevistä ammattilaisista!

JA HEI! VIELÄ MUISTUTUKSENA!!

Uuttajan Instagram-tililtä löytyy kilpailu, jossa voit voittaa itsellesi ja kaverillesi liput Pienpaahtimomessuille! Kilpailujulkaisun ja kilpailuohjeet löydät tästä. Kilpailuaikaa sunnuntai-iltaan klo 18 asti, jonka jälkeen valitsen viisi sattumanvaraista voittajaa. Palkintoliput toimitan sähköpostitse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *