Pienpaahtimot

Kolottaako kahvihammasta? Maistuisiko kerrankin oikein viimeisen päälle hyvä kahvi? Eipä hätää! Suomesta löytyy tätä nykyä kohtuullinen määrä erikokoisia kahvipaahtimoita. Tämä on tietenkin älyttömän hieno asia ja lisääkin paahtimoita mahtuisi vielä kartalle.

Miten määritellään pienpaahtimo? Virallista määritelmää sille ei taida olla, mutta varmasti loogisinta on käyttää mittarina vuosittaista paahtomäärää. Tähän listaukseen listaan siis paahtimot, joiden paahtomäärät ovat selvästi pienempiä kuin Pauligin tai Meiran. Yksinkertaista, eikö? Mikäli teillä on tiedossanne jokin virallinen tai virallisempi määritelmä pienpaahtimo-termille, niin kertokaa ihmeessä!

Lista on kirjoitettu aakkosjärjestykseen. Paahtimon nimeä klikkaamalla pääset kyseisen paahtimon kotisivulle (tai jos sellaista ei ole, niin Facebook-sivulle). Paahtimoilta löytyy yleensä verkkokauppa sekä mahdollisesti myös listaus heidän tuotteidensa jälleenmyyjistä.

Ei muuta kuin paahtimoita ja tuotteita selailemaan ja tekemään tilauksia!

Jäikö listasta jokin paahtimo pois? Mikäli näin on päässyt käymään, niin pistä viestiä. Lista voi siis päivittyä sitä mukaa jos/kun korjailen unohduksiani.

Etkö osaa päättää, että minkä paahtimon kahvia hankkisit kokeiluun? Tai tekisikö mieli kokeilla useampia mahdollisimman helposti ja näppärästi? Tähän ongelmaan ratkaisun tarjoaa kotimaisten pienpaahtimoiden oikea käsi, eli Slurp. Slurp:n kahvielämys kattaa valtaosan ylläluetelluista paahtimoista ja pystyypä Slurp:n omasta verkkokaupastakin tilaamaan yllälistattujen paahtimoiden tuotteita yksittäisiä pussillisia.

Slurp-kahvielämys on kuin levy- tai kirjakerhoon kuuluminen: saat uuden kahvin postilaatikkoosi määrittämälläsi aikasyklillä ja aina tuoreena. Ja hei, pari postausta taaksepäin selaamalla löydät yhteistyöartikkelin, jossa yhdessä Slurp:n kanssa tarjoamme teille parit alennuskoodit käyttöön! Koodien avulla tuet kotimaista kahviyrittäjyyttä sekä bloggaria!

8 Responses

    1. Morjes ja kiitti vinkeistä tuosta Terhosta sekä Potniasta! Molemmat olikin mulle ihan uusia tuttavuuksia!

  1. Listalta puuttuu Tampereen Paahtimo. Se on yhden naisen yritys ja mieletöntä kahvia tyttö paahtaa.

    1. Hei ja kiitos täydennyksestä! Tampereen Paahtimo oli tosiaan unohtunut aivan tyystin listasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *