Uuttajalla tauko paikalla

Hyvää alkanutta vuotta 2020. Minulla on teille valitettavasti sekä hyviä että huonoja uutisia. Kummat tahdotte ensin? Ei kai sen väliä, kun molemmat niistä luette kuitenkin.

Ensin huonot. Uuttaja-blogi ja bloggaaja ottaa pienen tauon tapaisen alkaen sunnuntaista 5.tammikuuta. Kerron myöhemmin tässä artikkelissa syyt ja mitä tauon aikana tapahtuu.

Sitten hyvät uutiset. Tämä ei ole minkään loppu. Päinvastoin. Tässä voi hyvinkin olla uusi alku. Mutta se edellyttää taukoa ja lepoa.

Sitten siihen, että mitä ja miksi. Ensisijaisesti tauko tulee siksi, että bloggaaja itse saa vetää henkeä, ladata akkuja ja pistää itsensä kuntoon. Vuosi on ollut haasteita täynnä ja kun itseään on yrittänyt puristaa noin miljoonaan eri suuntaan yhtäaikaa, niin sirpaloituminen on ollut välillä turhan lähellä. Nyt pistän juttuhanat huomattavan paljon pienemmälle toviksi. Jotain pientä silloin tällöin päivittyy ainakin someen, mutta sellaista oikeasti aktiivista toimintaa tuskin tammikuun aikana tapahtuu. Akut täyteen ja voimat kondikseen, niin sitten voi hyödyntää sen kaiken innon ja motivaation, joka voimien puuttuessa vain palaisi pois.

Tähän samaan syssyyn käytän hyväkseni tilaisuuden aikaansaada blogissa ison ulkoasumuutoksen. Uuttaja-blogi on näyttänyt 99%:sti täsmälleen samalta sen koko olemassaolon ajan ja tämä on alkanut minua turhauttamaan. Puhutaan kuitenkin monien kuulopuheiden mukaan Suomen parhaasta kahviblogista (olen näistä puheista erittäin kiitollinen) ja nyt sen alkaa olemaan korkea aika näkyä myös ulkoasussa. Vanha ulkoasu on ollut toimiva, ei siinä mitään. Mutta tiedättehän: citius, altius, fortius. Aina vähän paremmin. Minussa ei ole koodarin vikaa niin paljoa, että tämän osaisin tehdä, joten minulla on tässä ulkopuolista apua mukana. Suuri kiitos hänelle ja hänen työpanokselleen!

Myös juttuihin on tulossa muutoksia. Siinä missä vuosi 2019 oli isossa määrin maisteluita ja tapahtumia, niin tauon jälkeen skaalaa avarretaan hitusen. Edelleen teemana kahvi, tee ja niiden ympärillä toimivat asiat, mutta monipuolisemmin. Näette kyllä sitten, että mitä se tarkoittaa käytännössä.

Blogi ja bloggaaja eivät suinkaan ole loppu. Mutta ne eivät myöskään ole valmiit. Toivon, että blogini ei ole koskaan valmis. Ja etten minä jonain päivänä osaa kaikkea ja ole tehny kaikkea. Kehitys kehittyy, niin sanotaan. Valmistautukaa Uuttaja 2.0 tuloon!

Ja kiitos kaikille teille, jotka Uuttajan touhua tuette tavalla tai toisella. Kiitos teille, jotka annatte palautetta. Kiitos ennenkaikkea kaikille teille, jotka teette tämän touhun mahdolliseksi.

One Response

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *