Uuttaja löytyy nyt sosiaalisesta mediasta

someSosiaalinen media on tänä päivänä iso osa ihmisten ja yritysten arkea. Näin on myös Uuttaja-blogin kanssa. Oli korkea aika, että allekirjoittanutkin siirtyy bloginsa kanssa ottamaan somea haltuun. Tähän asti Uuttaja-juttujen jakaminen ja kertominen on tapahtunut omien henkilökohtaisten tilieni kautta, mutta nyt siihen tulee muutos. Uuttaja löytyy nyt seuraavista some-palveluista:

facebookFacebook: Uuttaja

twitterTwitter: @uuttajablogi

tsuTsü: Uuttaja

instagramInstagram: JNazarene

Instagram-päivitykset ovat toistaiseksi vielä oman henkilökohtaisen tilini kautta; seuraamaan vain rohkeasti! Seassa on tottakai myös Uuttajaan liittymättömiä julkaisuja.

Jos Tsü ei ole tuttu palvelu, niin klikkaamalla ylläolevaa linkkiä Tsü-profiiliini pääset tutustumaan palveluun ja rekisteröitymään klikkaamalla sivun ylälaidassa olevaa ”Join”-painiketta. Rekisteröitymislomakkeessa on ”Referrer Shortcode”-kohta, johon tulee automaattisesti lukemaan ”Uuttaja”. Näin olet rekisteröitymässä palveluun ikään kuin minun kutsumanani (näin Tsü toimii). Lisätietoa palvelusta on kirjoittanut muunmuassa Rollemaa.org -blogi.

Some tulee olemaan tärkeänä kanavana uusien artikkeleiden julkaisussa. Lisäksi niiden kautta on helpompi ja nopeampi heittää kuvia ja päivityksiä ”lennosta”. Myös kahvi- ja teeaiheiset uutiset leviävät some-kanavien kautta kätevästi. Toki isoihin ja tärkeisiin uutisiin paneudun varmasti blogissanikin (esimerkkinä tapaus Hampurin kapselikahvit).

Ei muuta kuin tykkäämään, seuraamaan ja jakamaan! Kahvi- ja teehetkien jakaminen onnistuu somessakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *