Uuttaja levisi Youtubeen

Tätä varmasti jo jokunen teistä osasi aavistellakin: Uuttaja löytyy nyt myös Youtubesta!

Uuttajan Youtube-kanava

Samantien kuitenkin jarruttelen, että älkää odottako viikottaista videojulkaisua, trendikästä ”tubettamista” tai edes mitään vlogeja. Uuttaja on ollut ja on jatkossakin kahvi- ja teeblogi, mutta Youtube (muun somen ohella tottakai) toimii lisäsisällön jakajana siinä rinnalla.

Kyselin somessa jo monta kuukautta sitten, että tulisiko Uuttajan tehdä myös videojulkaisuja, esimerkiksi valmistustutoriaaleja, maisteluvideoita yms. Kaikki saamani vastaukset olivat tyyliä ”pitäisi”. No, miksipäs ei? Kotoa kuitenkin löytyy pari kolme erilaista kuvaukseen tarkoitettua aparaattia, niin ehkä sitä voisi silloin tällöin jotain videon kaltaista tyrkkiä Youtubeen. Lisäksi vapaaehtoista (kahvipalkalla töihin suostuvaa) kuvausapua on jo ilmoittautunut tarpeen mukaan palvelukseen. Kiitos kovasti, apu tulee varmasti tarpeen.

Avajaisvideoksi olen koostanut lyhyen pätkän Helsinki Coffee Festival -visiitistä. Alkuperäisen blogiraporttini festareilta voit muuten lukaista täältä. Tiedostan, että videokuvauksessa olisi hyvä käyttää jalustaa ja kuvanvakaaja olis hyvä olla yms. Videokuvaaminen festivaalilla oli ikäänkuin yhtäkkinen idea, jota vain kokeilin. Mutta jos ei oteta järkyttävää kameran tärinää ja heilumista huomioon, niin olen tulokseen suht tyytyväinen. Mitä mieltä te olette?

Joten, pistäkää Uuttaja-kanava Youtubessa tilaukseen! Lupaan, että sinne tulee lisääkin videomateriaalia. On kuitenkin arvoitus, että kuinka usein ja mitä. Jännittäkää siis yhdessä kanssani!

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *