Tulossa: Helsinki Coffee Festival 22.-24.4.2016

logo-three
Kuvan lähde: http://www.helsinkicoffeefestival.com

Kahvinystävien vuoden kohokohta on jälleen käsillä: alle kuukausi aikaa Helsinki Coffee Festival -tapahtumaan Helsingissä Kaapelitehtaalla!

Tämä viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty kahvitapahtuma tarjoaa kahvinystäville paljon tietoutta kahvista, sen alkuperästä, valmistamisesta ja kahvien makueroista.

Ohjelma viikonlopulle on todella kattava. Perjantai on varattu ammattilaisille, mutta lauantaina ja sunnuntaina me tavalliset ryystäjät ja kotihifistelijät saamme nauttia luennoista, informatiivisista esityksistä sekä eri näytteilleasettajien tarjonnasta. Täkynä ohjelmistossa on muun muassa ammattiurheilijan kahvirutiineista kertomassa ammattinyrkkeilijä Eva Wahlström.

Sekä lauantai että sunnuntai on jaettu ”sessioihin”. Lipun voi hankkia vain jompaan kumpaan näistä, tai sitten varautua oikein ajan kanssa ja ottaa tiketin koko päiväksi. Lisäksi lippuvalikoimassa on myös teenystäville oma tuote: lippu, joka sisältää pääsyn myös salaiseen teehuoneeseen festivaalilla. Muuten ei tähän huoneeseen ole mitään asiaa.

Voitte olla varmoja, että tapahtuma on Uuttajalle ehdoton! Liput on jo ostettu ja raporttia sekä kuvia blogiin tulee tapahtuman jälkeen. En ole esitelmöimässä enkä näytteilleasettamassa mitään, mutta todennäköisesti tulen olemaan paikalla melkolailla lauantain molemmat sessiot, joten jutulle voi ilman muuta tulla!

Linkkejä tapahtumaan liittyen:

logo
Kuvan lähde: http://www.helsinkicoffeefestival.com

Aika ottaa aamukampa esiin ja alkaa laskea päiviä tähän huipputapahtumaan! Kannattaa valmistella makuaistit jo hyvissä ajoin, sillä täällä sitä vasta herkutellaan. Suosittelen tapahtumaa ihmisille, jotka haluavat oppia kahvista muutakin kuin bulkkiharkon kilohinnan ja kenties kehitellä itselleen mukavaa pikku harrastetta. Sekä ilman muuta myös jo kahvimaailmaan sisäänpäässeille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *