Kysymys Pauligin Paulalle ja palkintopaketti

Ei ole mikään salaisuus, että seuraan somessa Pauligin sekä Pauligin Paulan tilejä ja tekemisiä. Eräänä päivänä sitten bongasin Pauligin Paulan lisäämän kuvan Instagramissa, jossa Paula pyysi seuraajia esittämään hänelle kysymyksiä koskien Pauligia, työtä Pauligin Paulana, kahvia tai muuta vastaavaa. Raati valitsisi kysymyksistä muutaman, jotka päätyisivät Pauligin Paulan Q & A -videolle Youtubeen (Q & A -videoilla on siis ajatuksena vastata ennakkoon saatuihin kysymyksiin). Samalla videolle valitut kysymykset palkittaisiin.

No, päätin itse myös ottaa tähän osaa ja esitin Paulalle saman kysymyksen, joka minullekin esitetään melko usein, kun kahviasiat ovat puheena. Kysymys kuuluu:

”Aeropress vai V60?”

Lopultahan tässä kävi niin, että esittämäni kysymys tuli valikoiduksi tuolle Q & A -videolle ja näin ollen sain myös palkinnon. Annoin yhteystietoni ja jäin odottelemaan pakettia saapuvaksi. Ja muutaman päivän päästä se sieltä tulikin. Alta voit vielä katsoa Paulan videon, jolla hän vastailee hänelle esitettyihin kysymyksiin.

Ei muuta kuin paketti pöydälle, sakset kauniiseen käteen ja varovasti avaamaan. Jotenkin oli sellainen pienenpieni ennakkofiilis ja -tuntuma, että täällä saattaisi olla kahvia…

Ensimmäinen avausvaihe paljasti laatikosta Barista-lehden, Paula-kortin, paketin Pauligin Mundo-kahvia sekä Paulan juhlavuosikahvirasia. Paulighan täytti vuonna 2016 jo hulppeat 140 vuotta. Tämän kyseisen rasian kuosi valikoitui äänestyksellä, jossa vaihtoehtona oli kolme Paula-aiheista ulkoasua. Voittajakuosi on sama kuin Sääksmäen kansallispuvussa (pukuhan on nähty Paulan yllä vuosikymmenien ajan).

Rasiakin tuntui sen verran painavalle, että avasinpa vielä senkin ja sieltä ilmaantui vielä puinen kahvilusikka (jonka varressa magneetti) sekä paketillinen luomuversiota Juhla Mokka -kahvista. Ylläolevassa kuvassa näkyy nyt siis kaikki, mitä palkintopaketti sisälsi.

Aika kiva palkinto, sanoisin. Ja lisäksi kerrottakoon, että Juhla Mokka käytännössä meni jo (vaimo emännöi vaatekutsut ja kahvi maittoi janoisille vieraille). Olen aika herkästi osallistumassa aina kaikenlaisiin arvontoihin, giweawayhin ynnä muuhun vastaavaan ja tällä kertaa onni potki. Kiitos Pauligille ja Pauligin Paulalle palkinnosta! Seuraaminen somessa jatkuu edelleenkin.

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *