Esittely: Slurp – Ryystettävän hyvää kahvia

IMG_6006Hotsittaako ajatus paremman kahvin nauttimisesta, mutta et tiedä mitä valitsisit? Onko paahtimotkin vielä vähän hakusessa? Olisiko kiva saada kahvi suoraan kotiin? Mitä jos antaisit Slurpin hoitaa tämän puolestasi.

Slurp on suomalainen vuonna 2014 perustettu (perustajat Tero Rehula, Manuel ja Rafael Linnakoski) kahvialan start-up -yritys, jonka toimintaperiaate on yksinkertainen: se toimittaa kotimaisten pienpaahtimoiden kahvia suoraan postilaatikkoosi tai -luukkuusi kahden viikon välein. Slurp toimittaa tilauksia myös maailmanlaajuisesti. Lisäksi heidän verkkosivujensa kautta on mahdollista tehdä yksittäistilauksia sekä hankkia muun muassa kahvinvalmistuslaitteita. Valikoimissa on myös irtoteetä. Kaiken tämän lisäksi Slurpin sivuilta löytyy hyvät valmistusohjeet monelle eri kahvinvalmistusmenetelmälle. Ohjeet löydät täältä.

IMG_5640Slurp toimii hyvin samalla periaatteella kuin vuosien takaiset levy- ja kirjakerhot. Kuukausitilausta tehdessäsi asetat mieltymystesi mukaiset valinnat: tummaa vai vaaleaa paahtoa, millä valmistusmenetelmällä valmistat kahvisi, tahdotko papuina vai valmiiksi jauhettuna ja paljonko tahdot kahvia kerralla. Valintoja voi muuttaa omien tietojen kautta koska tahansa ja kotiisi tupsahtaa aina valintojesi mukainen kahvi. Toimitettu kahvi on takuutuoretta, sillä kahvit paahdetaan aina tilauksesta. Tauonkin voit tilauksestasi pitää tai jos sitoutuminen pelottaa, niin voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kuukausitilauksen hinta alkaa 9,89 eurosta.

Yhteistyössä Slurpin kanssa on tällä hetkellä 13 pienpaahtimoa, joiden valikoimista kahvi toimitetaan. Viimeisimmät toimitetut kahvit ja lisäinfoa niistä löytyy Slurpin blogisivulta. Kahvit on pakattu isoon venttiilipussiin, jonka mukana tulee pussille sopiva sulkija. Pussi sulkijoineen taas on pakattu pahviseen kuoreen, joka mahtuu postilaatikoihin ja -luukkuihin. Kotitalouksien lisäksi Slurp toimittaa tuotteitaan toimistoille, kahviloille ja ravintoloille.

Persoonallisen liikeidean Slurp on noteerattu useassa mediassa. Artikkeleita löytyy muun muassa Good News Finlandin, Kauppalehden ja Nyt.fi:n sivuilta.

IMG_6009Kahvi- ja teeaiheisen blogin ylläpitäjänä Slurp oli mielestäni ehdoton käsiteltävä blogissani. Slurp on tänä päivänä varmasti kätevin tapa päästä käsiksi laadukkaampaan ja tuoreempaan kahviin, jos haluaa siirtyä pikkuhiljaa bulkkikahveista poispäin. Se on helppo tapa saada esimerkiksi 200 grammaa varmasti tuoretta kahvia suoraan kotiin toimitettuna. Itse suosittelen Slurp-tilauksen tekeviä (kuten myös muita parempia kahvielämyksiä haluavia) hankkimaan kahvimyllyn ja tilaamaan kahvinsa papuina. Itse pavuista jauhamalla saa takuuvarmasti parempaa kahvia kuin valmiiksi jauhetusta.

Tämän yritysesittelymäisen tekstin lisäksi tulen tekemään muutamia kahvimaistelujuttuja Slurpin kautta toimitetuista kahveista. Ensimmäinen kahvi on jo tullut ja odotan innolla, että pääsen sitä maistelemaan.

IMG_6010

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *